Zwem4daagse

Kom vier avonden lang een, voor jou persoonlijk, geschikte afstand zwemmen. Iedere zwemmer bepaalt zelf de afstand die gezwommen wordt, het is geen wedstrijd. Heb je de 4 dagen voltooid? Dan krijg je op de laatste dag een leuke herinnering.

Dit jaar houden we een speciale Zwem4daagse editie! Samen met andere Zwem4daagsen in Nederland gaan we zwemmen voor een goed doel. De Maarten van der Weijden Foundation, voor extra onderzoek naar kanker, is hierbij het doel! 

Hoe kun jij zwemmend een steentje bijdragen?

De Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) heeft besloten dit jaar met de Maarten van der Weijden Foundation samen te werken. Om door middel van sporsoring geld in te zamelen voor onderzoek naar medicijnen tegen kanker. Als Zwem4daagse deelnemer van het Baksche Ven kun je daar een bijdrage aan leveren door: 

  • Deel te nemen met sponsoring d.m.v. een sponsorkaart die je, van ons, ontvangt bij inschrijving. Het opgehaalde geld wordt op het bad in een collectebus gedaan. De Activiteiten Commissie stort het geld dan naar de Maarten van der Weijden Foundation.
  • Deel te nemen met sponsoring via de website van de KNZB via deze link. Je kunt hier een profiel aanmaken en de linkjes doorsturen naar potentiĆ«le sponsoren. Het geld dat je ophaalt komt rechtstreeks bij de Foundation terecht. 

Je kunt ook deelnemen zonder sponsoring, sponsoring van de Foundation is NIET verplicht.

Wanneer: Van maandag 20 juni t/m vrijdag 24 juni. Je hebt dus vijf dagen de tijd om vier keer te komen zwemmen. Tussen 18.00 uur en 19.30 uur moet je jouw afstand gezwommen hebben.
Voor wie: Alle leden zijn welkom. Geoefende zwemmers gaan in het diepere gedeelte van het bad. De ongeoefende zwemmers plonzen in het ondiepe gedeelte van het bad.
Kosten: Er zijn geen kosten aan verbonden. Behalve de eventuele sponsorgelden voor het goede doel.
Aanmelden: Bij de kantine. Doe dit voor maandag 20 juni 19.00 uur (ook al start je pas op dinsdag) of deze link