ALV en bestuurswisseling

Zoals ieder jaar was er de eerste woensdag van april een Algemene Ledenvergadering. De avond was goed bezocht. Het bestuur blikte terug op het afgelopen jaar, de financiën zijn goedgekeurd en de aanwezige leden kregen alvast beeld bij de nieuwe kantine en overkapping. Binnenkort ook een foto-overzicht op de website. Daarnaast is het geactualiseerde huishoudelijk reglement toegelicht en aangevuld door de leden. Op 19 april wordt het reglement in een extra ALV vastgesteld.

De ALV stemde in met het besluit dat vanaf het nieuwe seizoen roken op het grote strand en op de pier niet meer is toegestaan. Er mag uitsluitend nog gerookt worden op het betegelde terras. Er was al een rookverbod op het kleine strand.

De vereniging had afgelopen seizoen 3561 leden en 120 dalurenleden. In 2017 hebben zich 456 toekomstige leden ingeschreven en deze zijn op de wachtlijst geplaatst. Er zijn 384 nieuwe leden toegelaten, waardoor de wachtlijst met ongeveer 70 personen is gegroeid. De wachttijd is nu twee tot drie jaar. Degenen die zich nu inschrijven kunnen naar verwachting in 2020 lid worden, maar al snel zal dit 2021 worden.

Bestuurswisseling: Thomas Koedijk is gestopt als bestuurslid technische zaken en penningmeester Chrétien Bergmans heeft deze rol op zich genomen. De ALV is akkoord met de benoeming van nieuw bestuurslid Mike Reuser als penningmeester. Thomas: heel veel dank voor je jarenlange inzet!

Het bestuur wenst iedereen alvast een mooi seizoen vanaf zondag 29 april.

Anne-Marie Hartog, Marieke Salvetti, Mike Reuser, Chrétien Bergmans, Ronald Leeuwenberg.