Bakschevendag 2016

Als de voorspellingen kloppen wordt het zondag 28 augustus prachtig weer. Een perfecte dag dus voor de Bakschevendag. Het programma ziet er die dag als volgt uit:

12.00 uur tot 13.00 uur : Waterpolowedstrijd voor iedereen die dit leuk vindt. Samen met de veteranen van TZV, het waterpoloteam dat vroeger het Bakscheven als thuishaven had, kan iedereen die dat wil een waterpolowedstrijd meespelen.

14.30 uur : Loterij voor de kleintjes die geen zwemdiploma hebben. Verzamelen op het kleine strandje.

17.00 uur : Loterij voor de kinderen die in het bezit zijn van een zwemdiploma. 
We verdelen de groep in drie leeftijdscategorieën:
Van 6 t/m 10 jaar – rechterkant van het bad
Van 11 t/m 14 jaar – linkerkant van het bad
Vanaf 14 jaar – in polobad

Verder kan er die middag (vanaf 13.00 uur) gebruik worden gemaakt van de kano’s en zijn er diverse waterspelen. Na de waterpolowedstrijd (vanaf 13.30 uur) kun je proberen te koorddansen over het waterpoloveld. Natuurlijk is er ’s middags ook de welbekende zandkastelenwedstrijd. Informatie hierover (waar en hoe laat) wordt die middag omgeroepen.

Als je van al deze activiteiten honger hebt gekregen, dan kun je je honger stillen bij de frietkraam die van 13.00 tot 18.15 uur op het bad aanwezig zal zijn.

Behalve voor de frietkraam zijn er geen kosten verbonden aan deze dag. Ook is het niet nodig om je van tevoren aan te melden. Let er wel op dat deze dag alleen voor leden is.

We hopen op een mooie, gezellige dag!