Wij heten je graag welkom als nieuw lid. Na inschrijving en betaling inschrijfgeld kom je op de wachtlijst te staan. De vereniging Het Baksche Ven heeft ruim 3700  leden en er staan meer dan 1500 personen op de wachtlijst. Iedereen die zich nu aanmeldt, is naar verwachting in 2025 of 2026 lid.

Inschrijfprocedure

  • Je vult onderstaand inschrijfformulier volledig in en verzendt het digitaal.
  • Je maakt het inschrijfgeld van € 10 (in geval van één persoon) of € 20 (in geval van twee of meer personen) over naar rekening NL34 INGB 0000895494 t.n.v. Penningmeester Tilb.Zwemv. Het Baksche Ven.
  • Na ontvangst van formulier en inschrijfgeld krijg je binnen twee weken een bevestiging per e-mail dat je op de wachtlijst bent geplaatst. Mocht je deze na twee weken niet ontvangen hebben, stuur dan een e-mail naar wachtlijst@hetbakscheven.nl.
  • Op het moment dat je aan de beurt bent om lid te worden, zullen wij de contributie via automatische incasso incasseren.Vooraf ontvang je per e-mail een bevestiging dat je lid wordt, vergezeld van de factuur voor het lidmaatschap. Hierop kun je reageren indien je op dat moment toch van het lidmaatschap wilt afzien. Mochten wij niets van je horen, dan zal de contributie geïncasseerd worden en ben je lid van de vereniging. De ledenpas(sen) haal je op bij de ingang van Het Baksche Ven.
  • Door invullen van dit formulier geef je akkoord voor deze procedure.

Inschrijven

Het inschrijven zelf kun je doen op de volgende pagina (opent in een nieuw venster):