Wij heten je graag welkom als nieuw lid. Na inschrijving en betaling inschrijfgeld kom je op de wachtlijst te staan. Momenteel duurt het drie tot vier jaar voordat je daadwerkelijk lid kunt worden. Iedereen die voor 1 juni 2017 de bevestiging heeft gehad op de wachtlijst geplaatst te zijn, kan in 2019 lid worden. Diegenen die zich nu opgeven zijn naar verwachting in 2023 aan de beurt.

Als extra service bieden wij mensen op de wachtlijst een daluren-lidmaatschap aan. Door het succes van dit lidmaatschap ontstaat ook hier een wachtlijst. Per 1 juli 2019 zullen de mensen die zich dan opgeven niet automatisch het jaar daarop dalurenlid worden.

Inschrijfprocedure

  • Je vult onderstaand inschrijfformulier volledig in en verzendt het digitaal.
  • Je maakt het inschrijfgeld van € 10 (in geval van één persoon) of € 20 (in geval van twee of meer personen) over naar rekening NL34 INGB 0000895494 t.n.v. Penningmeester Tilb.Zwemv. Het Baksche Ven.
  • Na ontvangst van formulier en inschrijfgeld krijg je binnen twee weken een bevestiging per e-mail dat je op de wachtlijst bent geplaatst. Mocht je deze na twee weken niet ontvangen hebben, stuur dan een e-mail naar wachtlijst@hetbakscheven.nl.
  • Op het moment dat je aan de beurt bent om lid te worden, zullen wij de contributie via automatische incasso incasseren.Vooraf ontvang je per e-mail een bevestiging dat je lid wordt, vergezeld van de factuur voor het lidmaatschap. Hierop kun je reageren indien je op dat moment toch van het lidmaatschap wilt afzien. Mochten wij niets van je horen, dan zal de contributie geïncasseerd worden en ben je lid van de vereniging. De ledenpas(sen) haal je op bij de ingang van Het Baksche Ven.
  • Door invullen van dit formulier geef je akkoord voor deze procedure.

Inschrijven

Het inschrijven zelf kun je doen op de volgende pagina (opent in een nieuw venster):