Ruimere regels vanaf 15-6

Ons mooie bad is nu ruim drie weken open en we hebben al meer dan 7000 leden op bezoek gehad. Dit ondanks het beperkte aantal leden dat we tegelijkertijd op het bad kunnen toelaten. Een groot aantal bezoekers dat mooi gespreid over de tijdsblokken kwam zwemmen en recreëren. We danken alle leden dat ze zich zo gedisciplineerd opstellen en de beperkingen accepteren. 

Vanaf het begin tot nu toe hebben we in stappen het aantal leden dat we toelaten verdubbeld, omdat we zien dat alle leden zich goed aan de regels houden. Alleen op de echt warme en zonnige weekenddagen zal het maximum aantal bezoekers naar verwachting nog gehaald worden.

Met ingang van 15 juni kun je niet meer via de mail reserveren maar wel direct via een aanmeldknop op de website. Hoe dit werkt lees je vanaf 15 juni op de website.

Door het grotere aantal leden op het bad wordt het belangrijker dat iedereen zich goed over het bad verspreidt om zich aan de regels te kunnen houden. Want de regel blijft dat alleen leden van een gezin aan een tafel of als groep bij elkaar op het strand mogen zitten. Met anderen blijft 1,5 meter afstand verplicht.

Om meer ruimte te bieden, wordt op 15 juni de aparte zone, waar leden tot 18 jaar en groepen van meer dan twee personen niet mochten komen, opgeheven. Vanaf die dag mogen zij ook onder de overkapping en op het betegelde gedeelte tussen kantine en kleine strand recreëren. Maak daar gebruik van om te grote drukte op het grote strand en bij de glijbaan en duikplank te voorkomen.