Vakantieklets tijdens BBQ

Na een kleine dip in het weer, loopt de temperatuur deze week weer op. Dat komt goed uit want op zaterdag 22 en zondag 23 augustus organiseert de activiteitencommissie een ‘Baksch weekend’. Meld je nu nog aan om gezellig bij te praten na de vakantie.

Alle leden zijn van harte welkom. Hoe ziet het ven er na sluitingstijd uit? Ben jij ook benieuwd?

Zaterdag 22 augustus: barbecue avond met 2 opties

Deze keer wordt het een zeer speciale barbecue uitvoering. U kunt zich aanmelden voor de geregelde barbecue of u kunt zelf iets te eten meenemen (vlees, salade, broodjes etc.). Om enigszins te kunnen inschatten hoeveel personen deze avond gaan meemaken, vragen we u wel om van tevoren in te schrijven.

Inschrijven tot en met dinsdag 18 augustus via mail naar bakscheven@hetnet.nl of bij de kantine. Optie 1: geregelde barbecue à €15,- per persoon en €7,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Barbecue pakket: diverse vleessoorten, salades en stokbrood + 2 consumptiebonnen. Bij inschrijving voor deze geregelde barbecue vragen we u contant te betalen. Optie 2: u meldt zich aan en neemt zelf eten mee.

Huisregels die avond

de avond duurt van 19:00 uur – 22:00 uur;
er wordt deze avond NIET gezwommen;
er zijn twee barbecues beschikbaar voor zelf meegebracht vlees;
de kantine is open voor de bekende drankjes, tegen de bekende prijzen;
het dessert wordt u aangeboden door de activiteiten commissie;
u krijgt bij binnenkomst een vuilniszak voor ’t eigen afval.
Zondag 23 augustus

Op deze dag zijn er allerlei spelletjes voor de kinderen, in en op het water dan wel kleine of grote strand. Vanaf 13:00 frietjes en snacks te koop bij de kraam ‘De Pitstop’. Natuurlijk kan er ook gewoon gezwommen worden. Voor deze dag is inschrijving niet nodig.