Extra badmeester gezocht voor zomermaanden

Wij zoeken een badmeester voor het natuurven Het Baksche Ven (8 tot 24 uur per week)

Ideale zomerbaan tussen eind april en eind september

Tussen Tilburg, Berkel-Enschot en Moergestel ligt Heukelom (gemeente Oisterwijk). In deze natuurlijke omgeving ligt Het Baksche Ven met sinds 1909 een zwemvereniging met 3500 leden. Het Baksche Ven is gedurende het seizoen 76 uur per week geopend, weer of geen weer.

In aanvulling op het team van badmeesters en oproepkrachten zijn we op zoek naar een badmeester die in de zomermaanden op maandag en dinsdag het team kan versterken.

Wat houdt de functie in?

Je houdt toezicht op de veiligheid van de leden op een gastvrije en gezellige manier. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is. Je werkt ook als kantinemedewerker en ondersteunt bij ledenactiviteiten zoals de zwemvierdaagse.

Wat verwachten we van jou?

Met jouw vriendelijke uitstraling en oog op veiligheid, zorg jij dat de gasten een fantastische tijd hebben. Je werkt in teamverband en weet van aanpakken.  Als badmeester en toezichthouder sta je sterk in je schoenen, hierdoor schroom je niet om in actie te komen bij iedere situatie.  Samen met de andere badmeesters doe je mee aan de jaarlijkse zwemvaardigheidstest reddend zwemmen. Je draagt dienstkleding en ziet er verzorgd en representatief uit. Je hebt een flexibele werkhouding en de bereidheid om volgens rooster op maandag en dinsdag te werken.

Je bent bij voorkeur een  gediplomeerd toezichthouder (of bereid om dit diploma te halen) en je hebt  ervaring als toezichthouder zwembad of open water. Je bent in het  bezit van een geldig EHBO-diploma en bent bereid tot het volgen van een BHV-cursus.

Wat bieden we jou?

Met een salaris conform cao Recreatie bieden we je een ideale (kleine) zomerbaan  in een prachtige natuurlijke omgeving: ‘een vakantieplekje dicht bij huis’ voor meer dan 3500 leden.

Ben je enthousiast?

Stuur je cv en sollicitatie naar personeel@hetbakscheven.nl. Je kunt voor meer informatie ook bellen met de beheerders Nico en Renate op 06 – 20739076.

Kijk voor meer informatie op onze website bakscheven.test.websentials.nl