Zwembadmedewerker gezocht

Zwembadmedewerker voor het natuurven Het Baksche Ven

Ideale zomerbaan tussen eind april en eind september

Tussen Tilburg, Berkel-Enschot en Moergestel ligt Heukelom (gemeente Oisterwijk). In deze natuurlijke omgeving ligt Het Baksche Ven met sinds 1909 een zwemvereniging met 3500 leden. Het Baksche Ven is gedurende het seizoen 76 uur per week geopend, weer of geen weer.

In aanvulling op het team van badmeesters en oproepkrachten zijn we op zoek naar een zwembadmedewerker die in de zomermaanden op maandag en dinsdag tussen 8.00 en 12.30 uur het team kan versterken.

Wat houdt de functie in?

Je werkt als kantinemedewerker en zorgt ervoor dat de kantine, het sanitair en de pieren en stranden netjes en schoon zijn. Samen met je collega’s houd je ook toezicht op de veiligheid van de leden op een gastvrije en gezellige manier.

Wat verwachten we van jou?

Met jouw vriendelijke uitstraling en oog voor netheid, zorg jij dat de gasten een fantastische tijd hebben. Je werkt in teamverband en zelfstandig. Je weet van aanpakken.  Je draagt dienstkleding en ziet er verzorgd uit. Je hebt een flexibele werkhouding en de bereidheid om volgens rooster op maandag en dinsdag te werken.

Wat bieden we jou?

Met een salaris conform cao Recreatie bieden we je een ideale (kleine) zomerbaan  in een prachtige natuurlijke omgeving: ‘een vakantieplekje dicht bij huis’ voor meer dan 3500 leden.

Ben je enthousiast?

Stuur je cv en sollicitatie naar personeel@hetbakscheven.nl. Je kunt voor meer informatie ook bellen met de beheerders Nico en Renate op 06 – 20739076. Kijk voor meer informatie op onze website bakscheven.test.websentials.nl